Huissense Dag 2015

Dinsdag 4 augustus was het dan weer zover. Op deze dag was er in het centrum van Huissen weer veel te beleven. De jaarlijkse Huissense Dag, de 39-ste editie.

Stinase, de organisator van de Huissense Dag, was weer een heel jaar bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Helaas begon deze dag met een (zeer) regenachtige ochtend. Begin van de middag werd het droog en brak de Huissense Dag echt los.

Gelukkig kwamen er weer veel mensen op de braderie af. Tijdens de zomerse avond waren er weer zeer veel mensen uit de weide omgeving die getuige waren van veel muzuiek op de diverse podia.

Stinase is zeker blij met het initiatief van de V.V.V. Lingewaard om tijdens de Huissense Dag een fietstocht te organiseren. Dit jaar, door het slechte weer, helaas minder deelnemers dan vorig jaar. Maar de organisatie was niet ontevreden. Volgend jaar weer, aldus de VVV-Lingewaard.

 
      U bent natuurlijk hartelijk welkom op 40-ste Huissense Dag op:
                                   dinsdag 2 augustus 2016
                                  (= de vijfde dinsdag in juli) 
 

Helaas was onze vaste fotograaf van de avond niet aanwezig, dus vragen wij iedereen om foto's te sturen naar Stinase@gmail.com.  Wij proberen deze dan op deze site te plaatsen.

Sfeerimpressie van de braderie door Omroep Lingewaard

Even op het Raadhuisplein door Roel van der Kwast


                  

 

             
          

 
 

© Leijser.nu