Huissense Dag 2015 op 4 augustus

Dinsdag 4 augustus is het dan weer zover. Op deze dag is er in het centrum van Huissen weer veel te beleven. De jaarlijkse Huissense Dag, de 39-ste editie.

Stinase, de organisator van de Huissense Dag, is een heel jaar bezig met de voorbereidingen voor deze dag om er wederom een mooie dag van te maken. Overdag kunnen de bezoekers van de braderie genieten van het zeer divers aanbod van de kraamhouders. Natuurlijk is het ook lekker om, onder het genot van een hapje en een drankje, op één de vele terrassen te kijken naar de vele mensen die langs wandelen.

Ook dit jaar worden er weer het nodige aan artiesten naar Huissen gehaald. Voor iedere muziekliefhebber is er plaats in Huissen. Ook de kinderen hebben een speciaal blok in het middagprogramma op het Raadhuisplein. 

Stinase is blij met het initiatief van de V.V.V. Lingewaard om tijdens de Huissense Dag een fietstocht te organiseren. Dit jaar is het alweer de derde editie, misschien dit jaar met weer meer deelnemers dan de tweede editie. Een groot succes dus! Door deze fietstocht is de Huissense Dag weer een beetje terug bij haar 'roots'.

 
      U bent natuurlijk hartelijk welkom op 39-ste Huissense Dag op:
                                   dinsdag 4 augustus 2015
                                  (= de vijfde dinsdag in juli) 
                          
  Foto's Huissense Dag 2013 braderie (29 foto's)

           Foto's Huissense Dag 2014 's avonds artiesten (40 foto's)
             
           Foto's Huissense Dag 2014 's avonds groepjes (191 foto's)    

Hieronder 2 filmpjes van optredens gemaakt door Jan Hooyman.
Thomas Berge

   
Het Feestteam                  

  Kanaal 13 met een kleine impressie
                    

                                        

© Leijser.nu