Huissense Dag was, ondanks de regen in de avond, een groot succes!

 

Stinase, de organisator van de Huissense Dag, kan terug kijken op weer een geslaagde Huissense Dag. Overdag konden de bezoekers van de braderie genieten van het divers aanbod van de kraamhouders. Onder het genot van regelmatig terugkerend zonnetje keken ook velen vanaf de terrassen naar de langslopende mensen. 

Stinase is blij met het initiatief van de V.V.V. Lingewaard om tijdens de Huissense dag een fietstocht te organiseren. Zo is de Huissense dag weer terug bij haar 'roots'. De afstanden die konden worden gefietst waren 20 of 30 kilometer. De tocht was door de V.V.V. natuurlijk uitgezet langs mooie plaatsen in de gemeente Lingewaard. De deelname aan deze fietstocht was ver boven verwachting. De organisatie was bijzonder verrast met de 
deelname van 190 fietsers. 

De avond met diverse podia in Huissen was goed verlopen. Ondanks de regen die toch regelmatig uit de lucht kwam vallen waren er toch vele feestvierders in Huissen aanwezig. De avond is verlopen zoals wij dat van Stinase hadden gehoopt en verwacht. Feestelijk en zonder incidenten. Hiervoor wil Stinase iedere bezoeker van deze fantastische dag bedanken. 

      U bent natuurlijk hartelijk welkom op 38-ste Huissense Dag op:
                                   dinsdag 29 juli 2014 .
  Foto's Huissense Dag 2013 braderie (29 foto's)

          Foto's Huissense Dag 2013 's avonds artiesten + sfeer (131 foto's)
             
          Foto's Huissense Dag 2013 's avonds groepjes (177 foto's)      


            Onze voorziter, Fred Vercoulen, aan het woord over de afglopen Huissense Dag.
        

                     

                                      Volg Stinase op Twitter 

 

© Leijser.nu