Onverwacht mooi weer bij de 45ste editie van de Huissense Dag

Stinase was bang dat de 45ste Huissense dag volledig zou verregenen, althans zo zagen de voorspellingen er uit. Het tegendeel was een feit, een mooie droge dag waar we zelfs van de zon konden genieten. 

BRADERIE:
De braderie was gezellig en druk. Met name vanaf het middag uur, toen hadden veel mensen door dat het weer fantastisch bleef. Ondanks dat er een aantal handelaren niet naar Huissen waren gekomen, vanwege de voorspelde windvlagen, was er weer een geweldige verscheidenheid aan aanbod. Helaas konden ook vanwege deze windvoorspelling de kinderattractie niet opgesteld worden. De vele bezoekers hebben genoten van een goede braderie waar men ook kon genieten van muziek. Met name op de Markt met in de ochtend ‘Het Gelegenheidsorkest’ en in de middag entertainer Robert Pouwels

NIEUW: DENKSPORT:
Dit jaar was er tijdens Huissense Dag ook een gelegenheid om kennis te maken met ‘rustgevende’ denksporten dammen en bridge. In de oude kapel in het centrum van Huissen kon je potje dammen of bridgen. Natuurlijk waren er enthousiaste spelers van de verenigingen aanwezig die graag een uitleg gaven.
Aan het einde van de dag bleek dat er veel belangstelling was en veel mensen belangstelling hadden. Zeker een onderdeel van de Huissense Dag om dit volgend jaar weer te organiseren.  zal de damvereniging u graag meer vertellen over de damsport, en natuurlijk kunt u er ook een spelletje dammen.

NIEUW: VOOR DE JEUGD VAN 17-21 JAAR:
Ook een geslaagd initiatief van de mensen van ‘Schirmbar Nr6’, de horecaondernemers van de twee pleinen, was de disco in het avondprogramma. Speciaal voor de jeugd van 17-21 jaar was er intieme locatie naast de winkel van Broekman in de Langestraat onder de flat. De muziek werd verzorgd door 3 Dj’s. Dit waren Tessel, Forte en Zeb Welles.  

TWEE GEWELDIGE COVERBANDS:
Op beide pleinen (Markt & Raadhuisplein) speelden geweldige coverbands.
MELROSE, gaf een geweldige show. Zij waren dit jaar voor het eerst in Huissen en verrasten het publiek met hun optreden.
MMOOZZ, speelt al vele jaren op de Huissense Dag. Ook zij stelde het publiek niet teleur. Deze band staat bracht weer een geweldige show en goede muziek.

ARTIESTEN:
Stinase heeft samen met Schirmbar Nr6 de volgende artiesten weten te contracteren:
Robert Pouwels , Jesse Prins, Vieze Jack, Peter Beense en Def Rhymz. Inderdaad diverse artiesten met eveneens divers repertoire. Alle vijf de optredens waren geweldig. 

De combinatie van bovenstaande onderdelen maakt de Huissense Dag een mooi feest. Voor iedereen is er een reden om naar de Huissense Dag te komen. Waarbij ook het programma bij de cafés ook een mooie aanvulling is. 

Een compliment naar alle bezoekers is zeker op z’n plaats. Ondanks het feit dar er heel veel mensen van jong tot oud aanwezig was is er geen incident geweest waarbij bewaking of politie moesten ingrijpen.

 

PUBLIEK BEDANKT

 

U BENT WELKOM OP DE 46STE HUISSENSE DAG

 

30 JULI 2024

 

Alvast een filmpje van de braderie gemaakt door Apro Media:

 

Foto's gemaakt door Dyela Peters:

2023 Huissense Dag

Bekijk hier al onze sponsoren

Het Moment

Jeroen Wagemaker Grondverzet & Transport  

Ristorante Claudio

IJssalon La Differenza

't Huessenaartje Bruincafé Biljart & Dart

Autobedrijf van Aalten B.V.  

SelTec-Maatwerk InstallatieTechniek?

Jumbo Huissen

Transportbedrijf Maters Huissen BV

Pizzeria Huissen

Camperworks.nl

VBI

JG Reclame & Promotie ?

Lestrade Service

Drankenhandel Degen

De Kater

Baptist

Stern Schadeherstel Bemmel

Bedrijfsbus.com

Van Gameren Aannemersbedrijf B.V.

Restaurant De Betuwe

Organisatie & Adviesburo Koolen & Koolen (Hoofdsponsor)

Makelaarskantoor H. Dingemans

Bordbusters

Borrelzz

Denned Installatietechniek

Kuster Olie

Autobedrijf van Dalen B.V.  

Jonker Huissen

Vink's Heerlijk

Gemeente Lingewaard (vergunning + ondersteuning)

De Buitenpoort

Lingewaard Verhuur

Jansen Totaal Wonen

Hermsen Garantiemakelaars

Eataliano Huissen

Agrotechniek Oosterink BV

Handelsonderneming Schraven

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Schirmbar Nr6 (Hoofdsponsor)

Big Fish

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

 

Huissense Dag
30 JULI 2024
JIJ BENT WEER VAN HARTE WELKOM