Het bestuur van Stinase

De Stichting voor Nationale en Stedelijke Evenementen is in 1978 opgericht en heeft ten doel (volgens de statuten d.d. 5 januari 1978):

‘De feestelijke herdenkingen en/of vieringen van de verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis en van gedenkwaardige en/of feestelijke gebeurtenissen betreffende het Huis van Oranje en van alle gebeurtenissen gedenkwaardig in de geschiedenis van het land, het gewest en/of de gemeente Huissen.’

'de stichting tracht dat doel te bereiken langs wettige wegen, en wel door het organiseren, regelen en leiden van feesten en door alle middelen, welke aan het doel bevordelijk kunnen zijn.' 

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u ons bereiken via het contactformulier. Daarnaast vinden wij het erg leuk om foto's te ontvangen van de evenementen georganiseerd door Stinase.

Bekijk hier al onze sponsoren

Restaurant De Betuwe

Lingewaard Verhuur

Puur Ambacht

Joost van Gendt Auto's

Zaat Vastgoed

Dingemans Makelaardij

Theo Schut Autoschadebedrijf

EKO Bouw

Bouwman Zonwering V.O.F.

Jansen Totaal Wonen

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

Autobedrijf Leo Nijenhuis

FreshPC Computerservice

Verspreiden Enzo

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Bart Boxx

Autobedrijf Van Aalten

Drankenhandel Degen

Foto van Eimeren

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

Het Oranjeboekje in Huissen!!

Dit jaar heeft Stinase wel het welbekende Oranjeboekje uitgegeven. Na een jaar van afwezigheid is deze dit jaar gewoon weer in de brievenbussen van Huissen gevallen. Stinase is van mening dat er zo in ieder geval een beetje binding ontstaan is in een tijd van afstand houden. 

Heeft u geen boekje ontvangen, en wilt u wel een boekje ontvangen. Via het contactformulier kunt u altijd nog een exemplaar vragen en dan Komen we deze, zolang de voorraad strekt, bij u brengen.

Hartelijk dank aan de Gemeente Lingewaard en de adverteerders die deze uitrgave mede mogelijk hebben gemaakt.