VRIJHEIDSCONCERT

De afsluiting van herdenken en vieren in Huissen is het jaarlijkse Vrijheidsconcert. Dit jaar verleende het Stedelijk Orkest Huissen (SOH) medewerking aan het concert. Onder leiding van Rudy Böhmer brachten zij mooie en herkenbare muziekstukken ten gehore.

Het vocale gedeelte van het concert kwam voor rekening van de musicalster René van Kooten. René werd live begeleid door SOH. Dat er een goede samenwerking was tussen orkest en artiest bleek uit het moment dat het orkest het nummer Roller Coaster zou gaan spelen. Op dat moment vroeg René aan Rudy of hij ook mee mocht zingen. Dat ging samen erg goed.

De sfeer tijdens het concert was ontspannen  maar er werd ook een beroep gedaan op het aanwezige publiek. Het orkest nodigde bij bepaalde nummers iedereen uit om mee te klappen en René vroeg het publiek actief mee te zingen. Aan beide verzoeken werd door de vele mensen in het publiek zeer goed gehoor gegeven.

Het laatste nummer op het programma, ‘A brand new day’, was niet het laatste nummer van het concert. SOH en René deden nog een toegift met het nummer ‘Hey Jude’. Uiteindelijk was dit een mooie afsluiting van een bijzonder geslaagd vrijheidsconcert.        

 

          

     

     

     

     

      

     

     

Bekijk hier al onze sponsoren

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

EKO Bouw

Joost van Gendt Auto's

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

Drankenhandel Degen

Maters Huissen B.V.

Jansen Totaal Wonen

Autobedrijf Van Aalten

Bart Boxx

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

Zalencentrum De Buitenpoort

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Bordbusters

Verspreiden Enzo

Profile Ouwerling

Foto van Eimeren/Ringfoto

Dingemans Makelaardij

Lingewaard Verhuur

Baptist Huissen

Zaat Vastgoed

Bouwman Zonwering V.O.F.

Puur Ambacht